Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan kurssi vanhemmille

Vanhempien vauvahierontakurssilla opit tekemään koko kehon vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan omalle lapsellesi. 
Kurssille osallistutaan yhdessä vauvan kanssa.
Aidot ja alkuperäiset vanhempien vauvahierontakurssit!
Järjestämme kursseja yli 10 vuoden kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. 

Vauvahieronnalla on paljon hyviä vaikutuksia ja se mm. 

– Rentouttaa vauvaa ja tuo hyvää oloa 

– Helpottaa vatsavaivoja ja vähentää pulauttelua

– Poistaa erilaisia kehon jännityksiä, kireyksiä ja pinnetiloja, jolloin monet vaivat ja kivut (esim. vatsavaivat) helpottavat

 – Syventää unta ja pidentää vauvan unijaksoja

 – Lisää vauvan tyytyväisyyttä 

– Auttaa vauvaa oman kehon hallinnassa

Hieronta on ihanaa yhdessä oloa vauvan ja vanhemman välillä! Sitä voi tehdä kaikille yli 2 viikkoisille lapsille. 


VIDEOKURSSI – Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta vanhemmille

Videokurssilla vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan kehittäjä ja pääopettaja Tiina Rytkönen ohjaa esimerkkiä näyttämällä, kuinka koko kehon vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta tehdään. Videon avulla hierontaa on helppo tehdä omalle lapselle- video ohjaa kohta kohdalta koko kehon hieronnan selkeästi ja esimerkkiä näyttäen. Video on käytössäsi 3 kk sen ostosta ja voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat!  Videokurssin hinta on 39,80 €. 

Osta video täältä

 

ETÄKURSSI – Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta vanhemmille

Etäkurssi on reaaliaikainen kurssi, jolle osallistut vauvasi kanssa kotoa käsin videoyhteyden (zoom) avulla. Kurssilla huomioidaan osallistujien toiveet ja saat kokeneen kouluttajan juuri teille sopivat yksilölliset vinkit vauvasi hyvään vointiin ja hierontaan. Kurssilla vanhemmat voivat vaihtaa myös kokemuksia ja kysyä neuvoja kouluttajalta. Kurssin aikana teet ohjatun vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan omalle vauvalle kouluttajan esimerkkiä seuraamalla. Opetus on selkeää ja tapahtuu turvallisessa ja lempeässä ilmapiirissä. Hinta sisältää kirjallisen hierontaohjeen sekä pääsyn suljettuun fb-ryhmään jossa voit kysyä neuvoja hierontaan myös jatkossa! Kouluttajana toimii vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan kehittäjä ja pääkouluttaja Tiina Rytkönen. Etäkurssin hinta on 49 €. 

Katso tulevat kurssit ja ilmoittaudu mukaan täältä

 

LÄHIKURSSI- Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta vanhemmille 

Vanhempien vauvahierontakurssi pidetään Helsingin Malmilla, tunnelmallisessa Elonaskeleen Hyvän Olon Keskuksessa (www.elonaskel.fi). Paikalle on helppo tulla sekä julkisilla että omalla autolla. Kurssilla vauvasi saa koko kehon vyöhyketerapeuttisen hieronnan, joka tehdään omalle vauvalle kouluttajan ohjauksessa. Saat kurssin aikana myös hyviä vinkkejä vauvan hyvään vointiin sekä terveyden tukemiseen liittyen ja ohjeet kuinka jatkaa hierontaa kotona kurssin jälkeen. Kurssilla huomioidaan osallistujien toiveita ja asioita joihin he toivovat saavansa hieronnalla apua!

Kurssi sisältää: – Kurssikerran kokeneen kouluttajan ohjauksessa lämpimässä ilmapiirissä jossa jokainen vauva ja vanhempi huomioidaan yksilöllisesti. – Kirjallisen hierontaohjeen, jonka saat mukaasi kurssilta. – Hieronnassa käytettävän hierontaöljyn – Teetarjoilun – Pääsyn suljettuun facebook-ryhmään, jossa voit myös kurssin jälkeen kysyä neuvoja ja vinkkejä asiantuntijoilta. Lähikurssin hinta on 56 €.

Katso tulevat kurssit ja ilmoittaudu mukaan täältä 


Lisätiedot kursseista: info@elonaskel.fi